exlexman Creative Commons License 2002.12.29 0 0 314
Kedves Mindenki, és Fd főleg:)

Mint láthatod, a szolgáltatóktól megkérdeztem, azt mondták, hogy Ők nem oldották föl az azonositást! Tekintettel azonban mint honpolgárnak, a jogosultságom az információ lakossági részéig terjedhet ki, megtettem azt amit tehettem.

1. Levelet irtam a GSM szolgáltatóknak!
Válasz: Nem oldják föl a hivószám kijelzést!

2. Ennek tudatában levelet irtam az Adatvédelmi Biztosnak, az ORTT-nek hogy vizsgálják már ki, hogyan történt ott belül! Az ORTT joga ilyen kérdést feltenni! Ettől kezdve viszont nem csak hoga, de kötelessége is! Az adatvédelmi biztos pedig törvényi jogkörrel felruházva, vizsgálatot tud elrendelni, ami okán, nem kell attól tartani, hogy a más médiák félelmükben - értsd. az INDEX-sem ment utánna az alap információnak legalább csak addig ameddig én - meg sem jelentetik mert bagatelnek gondolják 210 forintért, az átvert "Marinénik, Józsibácsik" történetét!

Ugy gondolom, hogy az általam felfedett válaszok, okot adnak arra, hogy ha valóban azonositásra /is/ került,( amit nagyon remélek, hogy nem igaz,adatvédelmi okokból, és mint látod a GSM szolgáltatók ezt be is tartották !!! -mert nekik fontos az ügyféllel kötött szerződés betartása ) akkor a kedves valóságshokkk-ok, tényleg megszegték a törvényt, vagy "csak" jól átbaszarintották már megint kedves honditársaikat cirka 210Ft szorozva X alakalommal?

Mind kettő, gáz! ...de az egyik igaz! Nem ugy van, hogy egyik sem igaz, hanem valamelyik IGAZ!
Ez nem összeesküvés elmélet, hanem Tény!

Én, személy szerint utánna megyek a dolgoknak!

Előzmény: fd (312)