IZABELLA Creative Commons License 2003.01.11 0 0 135
Körlevél

Tárgy: Felhívás együttműködésre az Európai Unió-s csatlakozás ellen.

Mottó: „A tett halála az okoskodás.”

Mindazoknak, akik komolyan gondolják, hogy NEM-et kell mondani az uniós csatlakozásra, a 2003. április 12-ei népszavazás történelmi lehetőséget kínál. A Magyar Érdek Pártja nevében az alábbi javaslatokkal fordulok minden szervezethez, amelyről az él a köztudatban, hogy szemben áll az uniós lobbival,
és mindazokhoz a magánszemélyekhez, akik egyénileg akarnak cselekedni a nemzeti függetlenségért.

1. A NÉPSZAVAZÁS LEBONYOLÍTÁSÁVAL KAPCSOLATOS TEENDŐINK:

Közösen vegyünk részt a szavazatszámláló bizottságokban és a begyűjtött szavazóköri jegyzőkönyvek alapján, számítógépen összesítsük a végeredményt. Csak egy teljes anyag birtokában támadhatjuk meg a népszavazás végeredményét, ha csalást vélelmezünk. A 176 egyéni szavazókerületben átlag 60-70 szavazókör működik. Ez több mint 10000 számláló biztost jelent.
A technikai lebonyolítás megbeszélésére sürgősen össze kell jönnünk mindazokkal, akik tenni akarnak ezügyben! (Felmérni a személyi feltételeket, az anyagi és technikai lehetőségeinket. Térkép alapján kiosztani a 176 egyéni választókerületet. Lényeg, hogy
egy-egy befolyásos személy képes legyen egy-egy szavazókerületben 60-70 embert beültetni a bizottságokba. Vállalnia kell a jegyzőkönyvek begyűjtését és becsületes továbbítását
a kijelölt központba, ahol ezt összegezzük.)

2. ELŐZETES PROPAGANDA LEHETŐSÉGEK

Nekünk nincs médiánk (a hitelesség miatt jobb is!!!), ezért nagyon fontos számunkra a közvetlen kapcsolat az emberekkel. A kézről-kézre adott, szájról-szájra terjedő felvilágosítás - számunkra ez az egyetlen lehetőség. Ez igen fáradságos szellemi és fizikai munka: folyamatos jelenlét az emberek között, meggyőző erő, vitaképes felkészültség.

A Magyar Érdek Pártja, a Magyar-Iraki Történelmi Társaság 2002. november 12.-én
a Nyugati Pályaudvar Teréz körúti Metró bejárata előtt felállította a BÉKE BÁZIS-t. (Támogatja a Lelkiismeret ’88 csoport) Heti két alkalommal, kedden és pénteken délután
16-19 óra között politikai eszmecserét folytatunk az érdeklődő járókelőkkel. A közvetlen kapcsolat a legkülönbözőbb emberekkel óriási élmény, és rendkívül hatékony.

Közel 10 ezer aláírást gyűjtöttünk össze 2002. december 20-ig. Az Irakot fenyegető háború elleni Tiltakozó Nyilatkozat aláírt íveit elküldtük Kofi Annan ENSZ főtitkárnak.
Az „El a kezekkel Iraktól!” jelszó mellett a „Mondj NEM-et az EU-ra!” jelszót és az EU-val kapcsolatos propagandaanyagot most is folyamatosan terjesztjük, óriási érdeklődés mellett.
A Magyar Érdek Pártja 2003. április 12-ig tovább működteti a BÉKE BÁZIS-t. Nagyszerű Európai Unió ellenes plakátjaink és röplapjaink vannak.

Több, hasonló BÁZIS sürgős felállítását javasoljuk.

Tapasztalatszerzésre, beszélgetésre és munkára várjuk Önt is a BÁZIS-ra minden kedden és pénteken a délutáni órákban.

3. MÁS KÖZTÉRI DEMONSTRÁCIÓK

 2003. február 8. szombat, TASZÁR
„El a kezekkel Iraktól!”, és „El a kezekkel Magyarországtól!” jelszavak mellett tiltakozó élőlánc a Taszári katonai bázis közelében. (Egy-két autóbusznyi ember részvételével.)
A részvételi szándékát, kérjük jelezze az alább megadott telefonszámon, vagy E-mail-en.

 2003. március 15. szombat BUDAPEST
Helyszín: változó („mobil bázis”)
Időpont: egész nap. A Nyugati aluljárójából indulunk 10 órakor!

„Tagok legyünk vagy szabadok? Ez a kérdés válasszatok?”
„El a kezekkel Magyarországtól!”, „Mondj NEM-et az EU-ra!”,
„Amíg mi rendelkezünk a földünkkel és a szellemi tőkénkkel, van miből újrakezdeni!”

Király B. Izabella
E-mail: mmmj@freemail.hu
Mobil: 06-20-9618-644