Fefe_2108 Creative Commons License 2003.01.21 0 0 4
Még mindig nem tudom pontosan definiálni ezt a vaddisznó-dolgot, de a belinkelt Niva biztosan beletartozik a kategóriába :)
Nyugati vasakról írhatnátok, oroszokat elég jól ismerem... 70-es, 80-as években biztos sok ebbe a topicba illő nyugati verdát is gyártottak, csak ennek a nagy részét alig ismerjük (ismerem). Mostanság sajnos nyugaton alig van gyár, ami felvállalná, hogy az aktuális divattól jelentősen eltérő autót gyárt. Azért egy Land Rover Defendert elfogadnék, az (a TotalCar cikke alapján) még most is autó.

Astra: az nem dicsőség, ha nem tudtad normálisan karbantartani a kocsidat :) Aki nem akar foglalkozni a kocsijával, az vegyen olyat, amivel nem kell annyit foglalkozni (vagy járjon busszal). Erre az Astra jó, a nicked alapján gondolom, azt is vettél. Ladát meg nem fikázni. Én sem fikázni akartam az Astrát, csak hát az tényleg nem az a kategória, amiről itt szó lenne elvileg.
A belinkelt képeket köszi, de ladás körökben elég közismertek, nem okoztál meglepetést :) Mondjuk a topicba beleillenek. Igaz, a külső fotó egy kicsit szocreál giccs, de azért jó :) A beltér meg szerintem abszolút korrekt. Pláne, ha egy Astráéhoz hasonlítjuk :)

De NE csináljunk Lada fikázó/védő topicot (sőt semmilyen fikázót), azt szeretném, ha minden ideillő típus szerepelne itt! Olasz autósok, hol vagytok már? :)

Előzmény: Lniva (3)