karmen1 Creative Commons License 2003.01.30 0 0 217
Szia Locsy! Örülök már meggyógyult a kutyusod. Nekünk is volt gond, elloptta az asztalról a tablettáimat, amiböl én napi 1 szemtöl 1 hétig hánytam, na erre ö megevett 10-et, gondolhatod milyen éjszakát éltünk át. Persze a gyógyszereimet gondosan elraktam onnan.
Pár napja meg a tv vezetékét rágta át, még jó hogy nem a fázist! A vezeték fele átrágva. Eddig sose bántotta a kábeleket, azóta sem, sajna a konektor nem mindenütt van magasra téve a falon.

Gysz! Nagyon ari a kutyusod!

Én nem engedem el csak az iskolába, ami most nincs, az utcán csak a nagy hoban mertem elengedni. Akkor ugyanis nem voltak autok az utcában. Sose volt vele gond, mindig visszajött, igaz amikor másik kutyával játszik akkor többször is kell neki szolnom. De 2 hete úgy elszökött hogy azt hittem nem találom meg.
Hiába kiabáltunk neki. Ebböl tanultam, az utcán marad a póráz. Csak az iskolában engedem majd el. Engem is érdekelne hogyan csinálja más hogy nekik nem szökik el. Mert Molli is visszajön, de a múltkori esetnél láttam hogy szagott kapott, hiába kiabáltam utána, csak szaladt lelkesen elöre.
A suliban mi is tanuljuk a behivást ott mindig visszajön, igaz nem elsöre :)

Karmen
(ja és nagyon örülök hogy kezd az oldal fellendülni!)