vmoni Creative Commons License 1999.04.09 0 0 223
Sziasztok Sorstársaim!
Egyik kolléganőm ajánlotta (de jól is tette!), hogy nézzek be ide. Látom, sokan túl vagytok már a ruhakölcsönzésen (sőt már magán az esküvőn is), de azért a többiek (újabbak) kedvéért elmondanám - illetve leírnám - a következőket tanulság levonása céljából.
Mi a párommal februárban jelentkeztünk be az Önkormányzathoz, ahol megkaptuk az ÁMOR Esküvői Ruhakölcsönző Szalon szórólapját. Azzal kecsegtettek, hogy a szórólap felmutatója 25% kedvezményt kap a kölcsönzési díjból. El is mentem, le is foglaltattam egy ruhát 5000.-tal. Ezután kaptam meg a kölcsönzési papírt, melynek elejét aláíratták velem, a másik oldalról (feltételek) pedig elfelejtettek említést tenni. Ebből jöttek a kavalkádok. Ugyanis visszamondtuk a ruhát, mert időközben kiderült, hogy az egyik unokatesóm megvette a ruháját, és szívesen kölcsönadja a cipővel együtt. Igen ám, de a kölcsönzős csaj közölte, hogy még 8000.-ot (az 5000-en kívül) tegyünk le, hisz (az alá nem írt) feltételekben szerepel, hogy visszamondáskor a díj 40%-át köteles vagyok kifizetni. Már ügyvéddel is beszéltem, aki megnyugtatott, hogy nem kell kifizetni, mert ha perre megy a dolog, meg tudjuk nyerni. Ezt úgy látszik, a csaj főnöke is felfogta, úgyhogy ma már közölték is velünk, hogy mégsem kell kifizetni.
Annak ellenére, hogy ügyünk viszonylag szerencsésen alakult, azt javaslom, figyeljetek majd ilyenekre!

Piroska!
A te ügyed nagyon szíven talált. Tényleg nagyon átérzem helyzetedet, és én is drukkolok neked. Majd számolj be részletesen mindenről! Régebben én is mindig azt kívántam, hogy ne ilyen anyósom legyen. Szerencsére nekem bejött, nagyon jól kijövök velük. Bár lehet, hogy a távolság teszi (ugyanis Máramaros-szigeten élnek).

Paty: Ha még érdekel a zene, mi a szokványos nászindulóra vonulunk be, majd a következő a Love Story lesz (asziszem), és végül Glenn Medeirostól a Nothings gonna change my love for you (a kedvencem, úgyhogy a páromnak ebbe nem volt beleszólása, cserébe viszont a középsőt ő választotta).

Ki fog templomban házasodni? Tudja valaki, hogy milyen az a szertartás? Mi mindent kell majd csinálni? Állítólag van benne valamilyen gyertya jelenet is...

Még egy kérdésem lenne: Tud valaki egy olcsó és jó cukrászdát Újpesten? Ugyanis ott lesz a bulink, de Budafokról megyünk -> nem vagyok annyira ismerős a IV-ben.