SQE Creative Commons License 2003.02.05 0 0 544
Szia Ex,

ez megy mindenhol, itt is hozzá kell szoknunk...
A médiák feladata az lenne, hogy a világ tényeit házhoz hozza. Sajnos már nem találsz olyat, ahol valamilyen szürö/átalakító ne lenne a kép elött. Ennek van elönye is, az értelmesebb embereket gondolkodásra készteti azáltal, hogy magadnak kell kitalálnod, valójában mi is a helyzet a leközölt / visszatartott információ alapján. Szomorú tapasztalatom szerint az emberek többsége erre nem képes, illetve nem hajlandó, ök azok, akik beesznek mindent amit eléjük tesznek. És igazából erre épülnek a kereskedelmi médiabirodalmak. Nekik nem te kellesz, mert te úgysem fogod elhinni pl, hogy X márkájú tusfürdö használata azonnali és hosszantartó orgazmust idéz elö, téged valszeg nem érdekel, hogy Vilibá hogyan törte le a kezét, mert másnap nem erröl fogtok egésznap beszélni a munkahelyen. Nem fogod beszopni a VV nyalókát sem, nem jönnek elö szimpátiakönnyek a szemedböl Idegi Gyenge Mónika csöpkesiratójától.
Ugyanígy értéktelen vagy egy internetes újságnak, mert a saját gondolataid vannak, azok vezérelnek. Miért lenne jó nekik, hogy egy lámer olvasó hozza elö a frankót? Majd amikor lehetöség szerint már minden info kéznél van, akkor kidobolják, nesztek, mekkora királyok vagyunk, ezt is összehoztuk...
Érdekek által vezetett ez a világ, kár, hogy legtöbbünk csak a saját érdekét veszi figyelembe: Indexéknek nem az az érdekük, hogy erröl az esetröl minnél többen, minnél hamarabb értesüljenek, hanem, hogy a címoldaluk megteljen, lehetöleg úgy, hogy a látszat rengeteg befektetett munkával elért eredményt mutasson.
Hála Istennek, egyre kevesebb idöm marad ilyeneken filózni és mérgelödni, nyakamon egy új project, inkább abba fektetem az energiát.
Üdv és kitartás!

Előzmény: exlexman (542)