Sniffyke Creative Commons License 2003.02.13 0 0 250
Kedves Rozi23!
Sajnos én is tapasztaltam hasonlókat, mint Te, de aztán kikötöttem (szerencsére) egy nagyon jó, kedves és lelkiismeretes tenyésztőnél (Galántai Vadász kennel, sajnos a címe most nincs nálam, de amúgy is csak pár hónap múlva lesznek náluk kölykök, az meg Neked, ha jól értem késő). A 7 hetes kutya már rohangál és szétszedi a lakást... (ez tuti, mert Sniffyt ennyi idősen hoztuk el)!!! Úgyhogy a tenyésztő semmiképpen nem mondhatott igazat, csak minél előbb meg akart szabadulni a kölyköktől, az ilyet pedig jobb elkerülni!! Csak én is szegény kicsiket sajnálom...
Amúgy ha veszel egy "a kutya" újságot, abban mindig van jó pár beagle hirdetés,aminek úgy 80%-a megbízható hely, főleg ha a kennelnév is szerepel.Hidd el, inkább megéri rászánni 40-50-60ezret, és esetleg akár várni is pár hetet, mint valami bizonytalan helyről beszerezni a kutyut.
Sniffy is 40ezret kóstált, de egészséges, szépen fejlődik, elejétől fogva kiegyensúlyozott, szóval látszik rajta, hogy jó vérvonal és normális körülmények között tartották születésétől fogva.

Sok sikert a beagle-vadászathoz!

Előzmény: Rozi23 (249)