grofz Creative Commons License 2003.02.15 0 0 251
Sziasztok!
Most találtam meg az oldalt nagyon tetszik.Bár csdak elöbb megtaláltam volna.Mikor kutyát választottunk akkor azt mondt a tenyésztő, és minden hozzártő, hogy ez egy nyugodt, szófgogadó, könnyen nevelhate, tipikus családi kutya.Igy hát ehy éve mi is vettünk egy beagl-t.A neve is Bigi lett .igaz fiu, igy inkább mindenki bingesznek hívja.Rossz ,mint az ördög.elegendni, csak én merem egyedül az egész családból mert, csak nekem fogad szót, de nem 100%-osan.A gyere ide, és a láb meletti pórázas vezetést nem igazán akarja végrehajtani, bár szerintem pontosan érti mit akarunk tőle.Éedekes, hogy amit itt olvastam az mind pontosan ráillik, mintha ezeket a kutyákat teljresen egyforma vér, és ösztön hajtaná.
De perzse az egész család imádja, visszük minden hová ahová csak lehet.Persze szembesülnünk kelett vele, hogy még messze járunk europátol, mert szinte sehová sem lehet bevinni.Értem ezalatt a strandokat, üzleteket.stb.
Kérdezném, hogy nem késő most kutyaislkolába beiratni? Most éppen 1,5 éves.Vagy inkább itthon folytassam a nevelését házi körülmények között?
Errről vélemény, vagy tanács?