Rozi23 Creative Commons License 2003.03.31 0 0 346

Ha két hónappal ezelőtt látom meg ezt a kiskutyát a paksi menhelyen, most ő lenne itt velem.Pedig a Pest környéki menhelyeken körül is néztünk.Szerintem tuti, hogy ő is nem sokára egy családot fog boldogítnai!
Snetti!Én nem tudom megnézni a képeket!Jelszót kér hozzá,nekem viszont nincs.Nem tudnád a fórumra felrakni a képeket?
No name!Általában száraztápot kap, ennek következtében remeg bármilyen más kajáért,a májkrémért például ölni tudna. De egyébként nekünk is mindenki(állatorvos, kutyatenyésztő, aktív gazdik) a száraztápot ajánlotta, most Royal Caninon él.
Az utca még mindig "Almapisimentes", pedig már a fél napot az utcán töltjük. Megnyugtat, hogy a bejglik eleinte sehol sem hajlandóak az utcán pisilni,de még 3hónap van a féléves koráig...Pedig minden séta előtt iszunk-eszünk, de ő kitart amellett, hogy neki a lakásba kell csurgatnia. Egyébként hatalmas sikert arat az utcán, senki nem tud elmenni mellette simi nélkül, így nagyon élvezi a sétákat, én kevésbé...:). Ja, és a szomszéd házban lakik egy 1,5 éves bigli boy, a közös séták már megvannak tervezve a gazdijával.Ja, és talalálkoztunk ma egy fél éves bicolor biglivel is, isteni volt őket együtt nézni, bár Alma még egy kicsit bátortalan a játék terén(persze csak a kutyákkal szemben, egy embernek bármikor neki megy:).
Doci20!Köszi a tanácsot, ki is próbáltuk; este levittük a rongyot amire itthon pisil, amint letettük a földre, boldogan ráfeküdt...Azért még próbálkozni fogok ezzel a módszerrel!Ja, és megnéztem James(ugye így hívják?!) képeit, és tényleg hihetetlen édes(és pici:)).
Ammandina!Neked milyen kutyád van?És miért csak majdnem lett beagle-d?
Na, ma egy kicsit hosszú lett a levelem...
Irigykedek mindenkire, akinek pisil az utcán a kutyája:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv mindenkinek