Doci20 Creative Commons License 2003.04.02 0 0 348
Rozi23! Köszi James nevében (tényleg így hívják)a dícséretet. Hogy áll Alma a kinn pisiléssel? (Annyira jó nevet találtatok ennek a kutyinak! Nagyon tetszik.)Tudod, minden kezdet nehéz. Megnyugtatásul közlöm, hogy tegnap Jamesre is rájött a hülyeség, és kétszer is bepisilt. Szóval, van még itt mit tanulni...

Találkoztunk már a korábban említett bejglivel. (Rozinak hívják.)Ebből sajnos nem lesz barátság. A gazdája szerint nem szeret játszani, ezért nem is engedte oda hozzánk. Pedig nagyon úgy nézett ki, mint aki játszani akar, ugrándozott a gázdija mellett és oda akart jönni hozzánk. De ez a gazdi is, (mint minden 20-ból 18) azzal kezdi, hogy: "Megvannak e már az oltások, mert anélkül nem szabad ám sétáltatni!" Volt aki kioktatott, hogy ő csak 4 hónapos kora után hozta le a kutyáját, amikor már nem csak a kötelező oltásokat kapta meg, hanem azokat is, amiket ő pluszban kért. Akkor JAmes 3 hónapos nem kéne még, hogy lenn legyen.
Nem tudom mi a gondjuk? Én nézek ki ilyen felelőtlennek? Vagy James tűnik kisebbnek az átlagnál? Vagy csak túl sok aggodalmaskodó gazdival találkoztam? Rozi, tőletek nem kérdezgetik?

Előzmény: Rozi23 (346)