Rozi23 Creative Commons License 2003.04.03 0 0 350

Doci! Alma még továbbra sem hajlandó utcán pisilni, ma már a hasát simogattam(elég röhejesen nézhettem ki), de persze ez sem hozott eredményt. Köszöni szépen, neki sokkal jobban tetszik, ha a szobába végezheti a dolgát, mint a koszos utcán...Most az a tervem, hogy a hétvégén(bár állítólag borzalmas idő lesz, ez esetben stornózom ezt a programot)elviszem egy egész napos kirándulásra, és azért egy napig csak nem tudja visszatartani.Így csak irigykedni tudok továbbra is Jamesre, hogy ő már kutyamódjára megtiszteli az utcát. Ja, egyébként nekünk is az előző kutyánkat Rozinak hívták(innen a nick name), de ő nem beagle volt, hanem egy igazi tanyasi keverék, így nagyon passzolt rá a név.Szerintem minden beagle nagyon játékos a többi kutyával, ez a vérükben van , hisz eredetileg falkakutyák, így nem egészen értem Rozi gazdáját. Almához tegnap átjött egy barátnőm az 5hónapos bejgliével, és négy órán keresztül csak játszottak(ennek következtében Alma lassan 24órája alszik, alig bírom felkelteni egy kis sétára:)).Tündériek voltak együtt!
Az utcán szórul szóra ugyanazt kapom én is, mint te; mindenki nagyon aggódik, hogy még biztos nincs meg az oltása, néha érzem a rosszalásukat, hogy ilyen picin miért viszem ki. De hát az állatorvos szerint elegendőek az oltásai az utcához, és megpróbálok neki hinni, és nem az utca népének.Tegnap a veszettség elleni oltását hiányolták, de nekünk azt mondta a doki, hogy azt csak idősebb korban kaphatja meg.De tegnap elbizonytalanítottak; James már kapott ilyen oltást?
Ammandina!A havanese kutyusoddal biztos könnyebb, mint ezekkel az átok rossz biglikkel(azért én imádom őket!)Úgy tudom, hogy a havanesek elég nyugis kutyusok, de nagyon kiváncsi lennék rá, élőben még azt hiszem sose láttam. Milyen színű?Sok volt vele piciként a gond? A szobatisztaság hogy ment nálatok(bocs, de kicsit rákattantam erre a témára)?

Beagle tulajdonosok!Hol vagytok? Nevelitek a kutyáitokat?