Sinkovics Piroska Creative Commons License 1999.04.16 0 0 271
Kedves Mindenki!
Nem üdvözlök mindenkit külön-külön, hisz' oly sokan reagáltak soraimra, hogy nem lenne egyszerű a teljesség igényével megtennem ezt! KOMOLYAN KÖSZÖNÖM SORAITOKAT, BIZTATÁSOTOKAT, EGYÜTTÉRZÉSETEKET, TANÁCSAITOKAT! ŐSZINTÉN MONDOM, MEGTISZTELTEK, HOGY ENNYIRE AGGÓDTOK A SORSOM ALAKULÁSA FELŐL! KÖSZÖNÖM BARÁTAIM!
Hát, azóta nem sok változott! Már ami anyós-pajti hozzáállását illeti. De történt viszont más kellemes dolog az életemben! Képzeljétek, úgy néz ki végre sikerült találnom egy kis lakást, és végre összeköltözhetünk a vőlegényemmel! Anyós magára marad, persze nem hiszem, hogy a fiacskája minden kapcsolatot megszakít vele, bármennyire is mondta első dühében..... De az anyja! Mégse tilthatom el tőle! De én nem vagyok rá kíváncsi! Ha sikerül berendezkednünk új közös otthonunkba, meghívom egy vacsira. De már tudom előre, hogy nem fog eljönni! De nem baj! Ezt az egyet még megpróbálom, aztán soha többet! Az esküvőnk aug. 21-én lesz. Nem tudom addig alakul-e valami. Ha nem, érdekes lesz... Nézzétek, én úgy döntöttem, hogy ha a fia engem választ, akkor kénytelen belenyugodni! Ez meg már fél siker! Azt viszont tanulnom kell, hogy ne érezzem személyes sértésnek azt, ha a párom olyan manővereket hajt végre az előbbi esetek ismeretében, amit épp ma! Történt ugyanis, hogy a kedves mama felajánlotta a fiacskájának, hogy születésnapja lévén vesz neki egy nadrágot és menjenek el kiválasztani! Úgyhogy ma azért nem találkozunk, mert a kedves párom anyucival nadrágot vesz! Én "kissé" megsértődtem amiatt, hogy a párom ezt szó nélkül elfogadta! Úgy gondolom az lett volna a helyes, ha azt mondja - amit egyébként én tettem volna! -, hogy "Köszi anyu, de nem tartok rá igényt! Szülinapi ajándék helyett inkább a menyasszonyomat illene fogadnod végre!" Ha a vőlegényemet az anyámék így megalázták volna, egy zsebkendőt nem fogadnék el, és már rég elköltöztem volna! De ő azt mondja, hogy nem baj, az a nadrág jól jön, és anyuci ezzel úgysem ér el semmit! Csak én már hallom előre: "És a kedves mennyasszonyodtól mit kaptál születésnapodra?! Nem vett neked semmit?! Bezzeg én....."
Na, hagyjuk, mert csak megint szomorú leszek! Inkább örülök, hogy kapok egy saját lakást, ami - valljuk be őszintén - 26 éves lánynak nem igen adatik meg manapság....!
Szurkoljatok, hogy minden jó legyen! :-)
A tortáról annyit, hogy valóban nem drága a 80 Ft/szelet! Itt nálunk 120 körül jön ki egy szelet! Úgyhogy én a munkahelyemen - merthogy itt tartjuk a bulit is: pontosabban a Duna parton egy kis csónakházban - rendelem meg a tortákat a cukrásznőtől, mert így kb 40-50 Ft-ra jön ki egy szelet! :-)
Amúgy ez tényleg egy gusztustalan dolog, hogy ha megtudják: a csokor, a torta, a bármi esküvőre lesz, akkor minimum háromszoros áron adják..... Ez legalább olyan, mint a virágüzlet a temető bejáratánál..... bocs, rossz példa volt, de azt hiszem értitek mire gondolok! :-)
Sziasztok! Írjatok magatokról és ne felejtsétek: MINDIG LÉGY VIDÁM! (Ezt mondom magamnak is mindig - több kevesebb sikerrel! ) :-)