Ágibági Creative Commons License 2003.04.16 0 0 392
Sziasztok Kedves Topiklakók!

Képzeljétek, előre láthatóan vasárnap reggel megérkezik hozzánk a legújabb kis családtagunk, egy 7 hetes tricolor bigli szuka kölyök. Kertes családi házba kerül, három kicsi gyerkőc társaságába (5,3 és 1,5 évesek)akik még mit sem tudnak az egészről - lévén, hogy szülinapi ajándék lesz őkelme.
Rengeteg kérdésünk lesz majd Hozzátok, remélem segítettek nekünk, hiszen ahogy olvasom Ti már mindent kitapasztaltatok és elolvastatok, amit csak tudni lehet :o)
Első kérdésem, hogy mire érdemes figyelni, ill. különös gondot fordítani ezekben a legelső időkben, egy ilyen pici kutyuskánál? Hogyan érdemes őt szállítani? (Mindössze 30-35 perces útról lesz szó) Pedigree juniort vettünk neki így elsőre, az jó szerintetek? És még valami? Mikorra alakul ki a három szín ezeknél a csöppségeknél? A múlt héten, mikor először láttuk, még elég sötétek voltak...

Nagy-nagy köszönettel fogadnék minden információt, ami jól jöhet!

Üdv Nektek és a kutyusoknak: Ági

(A blöki a kertben fog lakni, saját kis hőszigetelt házikóban, kennelje is lesz, de rendszerint szabadon rohangálhat majd az udvaron ahogy jónak tartja. :o)