Szultan_ Creative Commons License 2003.04.25 0 0 2689
Re all, megint en. Nos par sorral lejjebb valaki adta ezt az oldal cimet :http://www.volberding.com/Wizardry8/Wiz8Main.htm, ami nekem sajnos nem jon be:((
Azert szenvedtem egy kicsit leiras nelkul:) Elindultam masfele. Elemntem Marten's bluffbe, ott osszecimbiztem a T'rangokkal. De fogalmam sincs mit akarnak. Arnikaban meg mikor eloszor bejutottam, a Mook fohadiszalason a hologram arrol beszelt, hoyg szovetsegest keresnek (umpanik v trangok). Bealltam az umpanikhoz. Csinalgattama "kuldiket". mivel rpgkben (elo es virtualis) a kedvenc karima a tolvaj, itt is akit tudok meglopok:)) Es az umpani boltostol lopott kulcsal bejutottam a hatso szobaban, volt valami trang jel... Arra mar rajottem, hogy nem szeretik egymast az umpanik es a trangok. A boltos gondolom arulo (level 5 fake idcard). Amikor beszoltam rola a fotorzsnek es beirtam a traitor szot kerdezte van e bizonyitekom, persze volt de meg nem akartam felnyomni, mert kozel s tavol nincs mas boltos. Aztan tovabb kalandoztam bayingba... ahol felszedtem egy umpanit... asszem barbak? Gondolom vissza kene vinni... No mind1. Aztan lementem a vizbe...es eljutottam egy lagunaba, vagy mi a szosz tele barlangokkal. Vegigvertem minden dogot, es talalkoztam marten szellemevel. De mia fenet akar tolem? Es az umpaniknak vagy a trangoknak hoyg szerezzek allyt?
(amugy hi lee vagy ki, a kocsmaroscsaj mar beszolt hogy tudja am hogy kettos ugynok vagyok:)), lecsengettem neki majdnem 2k-t). Vagy meg leeht szerezni mindketto szovetseget a mookoknak? Megvan az astral dominae, mondjuk mar regota, meg a fake is (elloptam a patkanyvezertol, a cane of corpussal egyetemben:)). A destanae dominus meg a mookoknal van alitolag, de hogy lehet oda bejutni? Meg Bela (akitol meg 100 as lopassal is kurva nehez lopni)
mondta hogy a torony egy bomba, de bejutni nem tudok:(( Meg van egy temeto amelyikben a sirkoveken felkapcsolgattam kek runakat, es egy sarokba lehet valamit tenni/csinalni (megjelenik a kez), de mit??? Meg talaltam runakat, a Bela-s teruleten is... meg egy nagy kovet hoyg lehet mozgatni vagy mi... ott is bekapcsolgattam, de semmi:(. Ja a Brotherhood of Ascension meg mit akar egyaltalan? Azt hogy nyirjam ki aDark Savantot? Vagy csak csendes spectratorok?
Nos tudom tul sok a kerdes, de igyekezzetek megvalaszolni, kulonbn a konstantinapolyi Jedikulaba zarlak titeket:)
Elore is thx.
Előzmény: A CINES (2688)