szahmet Creative Commons License 2003.04.29 0 0 72
Szia!

Hát ahogy elnéztem, tényleg a helyi sör /Stella/ volt a leg fogyaszthatóbb, bár ez megfigyelés mert egyikünk sem szereti. Mi általában Baraka és Shveppes ásványvizet ittunk. Gondolom abban megállapoghatunk/nemtudom ittál-e/ ,hogy az Egyiptomi Coca Cola termékek kegyetlenek!!!
Egy bárba volt szerencsém inni egy PinaColadat /sorry nincs ékezet az "n" tetejére
:-)/, hát azon felül, hogy semmi alkoholtaratalma nem volt, még enyhén szólva gázos is volt!
Nállunk, a hotelben azokból az ivólevekből szerencsére a narancslé nagyon finom volt!
Voltunk egy közértben, néztünk jobbra-balra, egyszer csak mit látok? Egy polcnyi Hey-Ho üdítőket arab és angol felirattal, és Korpovit kekszet! A Hey-Ho valami csillagászati áron volt /25 vagy 27 font!!!/.

Nekem is akadt egy kis afférom, a hazajövetelkor/mert, hogy miért ne?/. Már majdnem mindenki átment a detektoron, mire én következtem. Mondanom se kell, hogy temészetesen besípolt! Nem akartam elhinni, azt hittem a piercingem volt, ugyanakkor kezdett gyanússá válni, hogy az egyik barátnőmnek is van, és neki nem jelzett be! Elővette a tiszt a kézi detektort, és lelkesen elkezdett pásztázni. Ekkor már, három másik egyenruhás állt melletem, érdeklődve nézve az eseményeket. Persze, az is besípolt, hogy teljes legyen a dolog! És, hogy hol? Hát a bal karomnál a melltaróm merevítőpántjánál. Az arckifejezések mindent eláruktak! Az ellenőrző tiszt kérdőn nézett rám,komoran, maj felröhögött egyet a többiek kiséretében, maj jó utat kívánva átengedett.

Előzmény: rfpxl0 (69)