szahmet Creative Commons License 2003.04.29 0 0 80
Igen Tutanhamont még meg lehetne valahogy magyarázni, de azt sem lehet mert itthon amikor anyunak meséltem ugyanez volt!
Gondoltam már rá, hogy beszélek valaki hozzáértővel ez ügyben, de még nem tettem meg.
Szerencsére azóta nem voltak látomásaim.
Semmi trauma nem ért kicsinek, a családom is főnyeremény /akkor elküldtek pszihoturkászhoz de nem tudott hozzászólni/. Nem vezethető vissza semmire egyszerüen.
Akkor szokott néha rámjönni a parajárat ha érzem valaki jelenlétét a szobában. Nem tudom megmagyarázni, hogy mit érzek, csak egyszerüen érzem, hogy ott van.
Én is megijedtem, először az álom, aztán az első alvajárásom, már féltem lefeküdni nehogy álmodjak, vagy alvajárjak megint./én minden éjjel álmodom/ Mindháromszor annyira megijedtem, hogy legalább negyed óra kellett mire a szivem a rendes ütemben vert.

Buddha szobrom van itthon, lehet, hogy ebből adódik, dehát láttam, nem álmodtam, úgyhogy nem tudom. Semmivel nem tudom megmagyarázni, és semmire nem tudom visszavezetni az eseményeket, hogy megtaláljam a miértet!

Az UFOkban nem tudom, hogy hiszek-e. Abban biztos vagyok,vagy hát szerintem legalábbis így van, hogy amit a közvélemény tud kutatásokról /NASA stb/ az százezrednyi töredéke az igazságnak.

Előzmény: rfpxl0 (78)