karmen1 Creative Commons License 2003.05.06 0 0 477
Locsy! Bolond vagyok, a hétvégén sajna ballagásra kell menni utána családi ceremónia lesz, vas. meg tesom babája 1 éves. Megint családi banzáj. Igy Molli megint nem megy iskolába. Te még mindig poráz nélkül sétáltatod az utcán? Mi már régóta nem, legtöbbször süketett játszott, én meg meguntam.

Snetti! Igenis nagyon szép a kutyusod, ne keseredj el, mert ahány biró, annyi izlés. Nekem is mondták hogy a versenyeken erre számitani kell. Persze jól senkinek sem esik. Ha szebbet látok mint Molli én is elfogadom, de ha olyan nyerne aki még csak nem is tetszik nekem jobban az bosszantó. Majd legközelebb jobban szerepeltek!
Igy is szép amit elért.

Rozi! Igen, ez a másik Alma a mi Mollink tesoja.

Snetti! Molli jól viseli, egész nap fekszik és liheg. Meg folyton iszik. De nem rámol otthon, még alatta a lepedöt se gyüri össze.
Ja és a doboza se fogy (nem is tudom hány karton háza volt már). Szóval én nem bánom, hogy Molli ilyen jó lett. Az utcán se rángat, szépen sétál 1 hónapja, ahogy az is csoda, hogy most megmarad a csomagtartóban (Berlingo) Nem ugrál, szépen ül, hosszabb távon is. Tavaly ezért nem tudtuk elvinni Kecskemétre mert nem maradt meg a kocsiban. Télen nem utazott, most meg ámulunk.

Karina! Én is ledöbbentem valakinek nem kellett egy beagle! Szerintem ingyen is sokan befogadták volna, nem kellett volna kidobniuk.

Én is megnézném a kutyusok szereplését.

Karmen