Warezpimp Creative Commons License 2003.05.07 0 0 39
supremacy: Grafikai- es hangszoftverek peldaul vannak a PC Guruban, regebben legalabbis voltak, mostanaban nem olvastam, de gondolom vannak mas magazinokban is. Teljes vegigjatszasok, 3D es audio engine felemlegetesek es osszehosanlitasok meg az 576 Konzolban vannak, de ez is gondolom van mindenhol, csak mast most nem olvasok.

Szerintem igazan nem volt semmi a CoV-ban, ami manapsag ne lenne, hiszen igazabol az fektette le a hazai alapokat a Zzap! 64, Crash es hasonlo angol magazinok nyoman. A hangulat ma mar persze mas, aminek rengeteg oka van es lehet, hogy csak parat emeljek ki: 1) ugye a CoVboy Posta volt a legnepszerubb rovat, talan a mai generaciok nem olyan jo levelirok, vagy melyebb szocialis es tarsadalmi elemzesekkel lehetne megtalalni a valaszt, de ha megnezed a CoV ota a tobbi magazint (beleertve a CoVboy altal iranyitottakat is), a levrovatok azota laposak, es errol elsosorban a levelirok tehetnek, nem irnak jokat; 2) amikor a CoV indult, egyedul volt a temaban, jo volt, de ha szar lett volna is kedveltuk volna, es szivesen emlekeznenk vissza ra, olyan ez, mint a regi magyar TV musorok a kereskedelmi era elottrol, alternativa hijan kultuszt kellett teremteniuk; 3) ma a CoV abban a formaban (fekete-feher, keves oldal, mai szemmel nezve tobbnyire amator cikkek plusz tenylegesen amator cikkek, 2-3 szerzo osszesen, ma mar halott gepek) nem elne meg, ha pedig modernizalva lenne (szines, 100+ oldal, reklamok, PC es/vagy konzol, DVD es CD mellekletek, full jatekok, rengeteg sokszinu szerzo a 100+ oldal megtoltesere), akkor nagyreszt azt kapnank, ami ma az 576 Konzol, MultiPlay, PC Guru, GameStar, PC.Games es a tobbi.

Mindennek persze nem az a mondanivaloja, hogy a CoV nem volt jo es en nem imadtam, hanem az, hogy egyedi es megismetelheteteln volt, mint peldaul a Friderikusz Show, hogy a TV-s peldanal maradjak, ma elsosorban a piaci korulmenyek nem tennek lehetove ugyanazt, masodsorban valoszinuleg nem is lenne ra akkora kereslet.

Előzmény: supremacy (37)