sz.lacix Creative Commons License 2003.05.16 0 0 108
Szia Szahmet!

Én senkit nem akarok se le se rábeszélni az oltásra, de mi 2* voltunk Egyiptomban és 2* Tunéziában, de oltás nélkül se volt hasmenésünk.
Lehet ez egyéni érzékenység függő, vagy szerencsénk volt. A feleségemnek elég érzékeny a gyomra itthon is, de semmi gondja nem volt, éppúgy mint a most 7 éves fiamnak se(igaz a fiam csak Tunéziában volt). Egyiptomban ugyan nem ettünk a szállodán kívül, de Tunéziában a kedvencem volt az utcai árusnál ehető Chapati, de szerencsére semmi. Persze néha fertőtlenítettem unikummal :)), de a feleségem és a fiam nem. A csoportból voltak többen akiknek volt hasmenés problémájuk (Egyiptomban), nagyon kellemetlen, mert ki se tudtak jönni a szobából, mert nem mertek 10 méternél távolabb menni a VC-től.
Ha valakit elkap a hasmenés, jobb, ha nem hazai gyógyszerekkel próbálkozik. A szállodai orvos adott nekik tablettát és fél nap múlva jól voltak. De amíg felkeresték az orvost addig szenvedtek 2 napot. Az orvos azt mondta egyébként, hogy aki átesett rajta az már védett lesz és nem kapja el újra.
Most újra készülök Tunéziába, majd ha megjöttem írok.

üdv.

Előzmény: szahmet (106)