Khaosmage Creative Commons License 2003.06.13 0 0 83
Sziasztok!

Bocsi, nem vettem észre, hogy milyen gyorsan telik ez a topic.

Kedves Svmmvm Bonvm!
Teljesen elfogadható az az álláspontod, hogy te nem hiszel a rontásban, stb. stb., de úgy gondolom, hogy ettől nem leszel intelektuálisan magasabb rendű senkinél, aki viszont hisz benne. Egyszerű világlátási különbség, nem iskolázottság, meg IQ kérdése. Te nem találkoztál ilyennel, vagy ha igen, másként magyarázod, fogalmazod meg. Semmi baj nincs ezzel, de másokat a gondolkodásuk miatt lehülyézni szerintem beszűkült látókörre vall... ne haragudj, ha megbántottalak volna ezzel. Azt írod, hogy a "komolyabb körök" alatt az olyan embereket érted, mint pl. te. Mi nem azoknak igyekszünk segíteni, akik nem szorulnak rá, és gyökeresen más a világlátásuk, nem célunk a térítés.

Kedves Req666! (50. hozzászólás) Hajh... nehéz egyszerre megfelelni a sátánisták, meg a nemsátánisták elvárásainak is :)) Attól, hogy nem hiszünk a sátánban, még nem jelenti azt, hogy jók is vagyunk :)) Minden meggyőződésed ellenére nem az "első adag" van ingyen, hanem az összes többi is. Az ördögi (ja, nem, abban sem hiszünk :)) ) tervünket azonban valóban leleplezted, ha leszámítjuk a gonoszkodó mellékzöngét. A cél valóban maga az összejövetel, a hivatalosan meghirdetett program volt, mert az jó. Beszélgetni olyan emberekkel, akiket szintén érdekel az ezoterika, mint téma. Ennyi. Ugyanezért teázunk, meg járunk bulizni, meg minden egyéb. Megragadnám az alkalmat, hogy mindenkit, aki rólunk nyilatkozik, hogy ilyen pénzéhesek, meg olyan térítősök vagyunk, szeretettel meghívjak a teljesen semleges helyen tartott teázásra. (75. hozzászólás) Sajna a Banyatanya el van lőve, az Oktogonnál van egy kb 10 négyzetméteres boltocska ezen a néven...

Kedves Azirafael!
Az idők változnak. A Mágusszék kezdeményezést meg kellett lépni, és mivel ezt mind az MBSZ, mind a KWHE magáénak érzi, kiállunk a közös cél mellett. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy az összes többi célunk / technikánk és a gondolkodásunk elkezdene összemosódni. Ők olyanok, mi meg ilyenek vagyunk. Mindegy hogy egyetértünk-e avval, hogy a másik mit hogyan csinál, itt szükséges az összefogás. "Szakmai" (hah, míly fellengzős :)) ) szempontból ugyanúgy két elkülönült szervezetről van szó.

Mindenkinek minden jót!
Saddie