Khaosmage Creative Commons License 2003.06.13 0 0 99
Kedves Svmmvm Bonvm!

Nyehh... sajnos ebben a tekintetben nem vagyok mentes a paranoiától :)) Ne haragudj, ha túlreagáltam volna a dolgot, és megértem, hogy (mivel eléggé lejáratták már ezeket a témákat), ezért van az egész "rontok-rontáslevevek" témának van némi Padrés mellékíze. Csak nekem pl. ez az egész dolog eléggé szívügyem - sokat dolgoztunk rajta.

Kedves Req999!

Arra akartam ezzel utalni, hogy mindig lesznek olyanok, akármilyen kedvesen, s nagyjából önzetlenül igyekszik az ember csinálni ilyen jellegű szervezetet, mindig lesznek olyanok, akik hangot adnak nemtetszésüknek (függetlenül attól, hogy ezt tapasztalatból teszik, lásd Léleklepke, vagy nem). A pénz egy eszköz, amit természetesen el kell fogadni, de szerintem nem mindegy, hogy miért, és mennyit. Fenntartom azon állításomat, hogy azért indítottuk el az egész szervezetet, hogy aki keresi az ezoterikát, és a mi utunkat is meg akarja tekinteni, az megtalálhasson minket. Nagyon sok időbe tellett, míg mi meg tudtuk találni, össze tudtuk gyűjteni azon forrásokat, információkat, amiket most megosztunk másokkal, és szeretnénk másoknak segíteni (pusztán azért, mert hasonló a "hobbink:)"), hogy nekik ez hamarabb menjen. A nevedből nem rosszindulatból vettem le a 333-at, hanem félreláttam, ezért bocsánatot kérek :)))

Kedves Léleklepke!

Az, hogy te a kezdő, fél évig tartó tanfolyamon úgy gondolod, semmi újat nem tanultál, és neked nem tetszett a tananyag, a te dolgod. Az, hogy te nem fogadod el, hogy az élethez szükség van pénzre, és elvárod, hogy mindenki mindent ingyen adjon neked, és pontosan úgy ahogy te elvárod, az is a te dolgod. Az viszont, hogy, azért, mert neked nem tetszik a csoportunk, minden fórumot megragadsz arra, hogy igyekezz lejáratni a szervezetünket, nem elfogadható. Hol van itt a becsület és a tisztesség, ami az Asatru alapja (ha jól tudom, te annak vallod magad)? Nem értem, hogy miért nem lehet békésen, csendben eltávoznod, levonni az esetleges konzekvenciákat, kivenni abból, amit tanultál itt, azt, amire szükséged van, a többit elvetni. Az, hogy a félévnyi tanfolyammal példálózol, azért fura, mert annak ellenére, hogy te megsértődtél, és otthagytál minket, bőven van még mit tanulni - de hogyan gondolnád a komolyabb dolgokat megtanulni, ha az alapokat nem kapod meg?

Nagyon szomorú vagyok, hogy ennyire vezérel téged a bosszúszomj csak azért, mert nem tetszik neked valami.

Mindenkinek minden jót!
Saddie