csinnnKA Creative Commons License 1999.04.26 0 0 297
Berku!
Jaj, úgy izgulok! ;-)
Cím felírva? Minden rendben?!
Mártit keressétek (Hammer Márti?), egy alacsony, dagi csaj, tök aranyos, nagyon kedves, elképesztő csokrokat tud varázsolni. Két esetben nagyon jó:
1. ha sejtelmed sincs mit akarsz,
2. ha pontosan tudod, hogy mit akarsz! :-)
Ugyanis ha valami miatt nem lenne jó az ötleted, ő azonnal figyelmeztet, elmondja, hogy mi-mi, mit-miért stb. Részletesen meséld el neki az álom-csokrodat, és nyugodtan alhatsz az esküvődig: csodás virágod lesz! :-)
Tudod... végigéltem egy-két esküvőt (elsősorban barátnőkét), ahol a menyasszony szünet nélkül azzal fog elfoglalva, hogy visszadugdossa a csokorba a kihullott virágszálakat, dekorációt stb.
Én mondtam is magamban, hogy megőrülnék, ha még ezzel is foglalkoznom kéne, hogy szét ne essen a csokrom az esketés előtt/alatt/után.

Szóval Mártikát ajánlom figyelmedbe, hivatkozz rám (Rózsáné-Csilla). Tavaly május 16-án volt az esküvőnk. (Mi voltunk azok, akiknek virággal feldíszítették a lakás-ajtaját - így bizti tudni fogja.) Pláne, mert a húgomnak 5 éve volt az esküvője, de még így is emlékezett ránk. Amúgy mind a mai napig hozzá járunk virágért, ha vendégségbe valami igazán széppel akarunk kirukkolni!
Nu... holnap (max. holnapután) aztán beszámolni ám!!! ;-)

Előzmény: berku (295)