badtiger Creative Commons License 2003.06.23 0 0 1700
Hi! Mit azt már biztos sokan tudjátok,megjelent a Frozen Throne. Tegnap délután töltöttük le az internetről, így egész éjjel azt nyüstöltem. Első dolgom volt a telepítés után, hogy kipróbáljam, vagyon megy e vele a magyarítás Reign of Chaos része. Hát persze, hogy NEM! Ennek több oka is van. 1ik, hogy a TFT,és vele együtt a ROC már 1.07es verziószámon fut. A másik ok, hogy az MPQ-n belül kicsit megváltoztatták a szöveges fileok helyét, így az egész az induláskor összeomlik. Ha minden jól megy, 1-2 héten belül megcsináljuk a magyaarításhoz a javító patchet. A TFT már egy más tészta. Cerbivel azt tervezzük, hogy elkészítjük annak a fordítását is. Persze ezt is legalább olyan minőségűre szeretnénk megcsinálni mint a ROC-t. Ehhez a ti segítségére is szükség van, hiszen mint ahogy a korábbi projectjeink is, ez is nektek készül. Szeretnénk viszont, ha a kiegészítő lemez lefordítása nem telne bele annyi időbe, mint anno az alapjátéké volt. (1 év) Ehhez az alábbi emberekre lenne szükségünk: színészekre,rádiósokra bárhol az egész országban, illetve mindenkire, akinek !!!színészi tehetsége!!! van. Ha te nem tartozol ezek közé, akkor se búsulj! Ha van olyan rokonod,ismerősöd, barátod,barátnőd, aki alkalmas lenne szinkronhangnak, akkor szólj! Természetesen senkinek nem tudunk anyagi ellenszolgáltatást nyújtani, mivel mi sem kapunk a magyarításért egy fillért sem. Minél többen jelentkeztek, annál hamarabb össze tudjuk hozni a frozen throne magyar változatát.
MÁS!
Mint azt mi és ti is tudjátok, a ROC magyarítás néhány hangja hagy némi kivánnivalót maga után. Van olyan hogy ugyanannál a szereplőnél egy hangot nem az mondja fel, mint az összes többit. Ez azért eshetett meg, mert pl a színész ELFELEJTETTE felmondani, vagy véletlenül benne sem volt a szövegkönyvbe. A frozen throne magyarításban már ezeket is ki lesznek javítva, és jobban figyelni fogunk arra, hogy ilyen ne fordulhasson elő. A hangokkal kapcsolatban még annyit, hogy mindenki megírhatja a véleményét róluk ide a fórumba, vagy a huncraft@huncraft.hu-ra. Persze csak azokat, amikkel gondja van az illetőnek, és indoklást se felejtsen el írni. Pl: A Far Seer hangja nem elég karakteres vegyétek valaki mással fel. Vagy pl: Cairne-t nem lehet érteni.
A másik amiben segíthetttek, hogy ha találtok valami szöveges bugot a magyarításban, szóljatok.

Ennyi, asszem megint kifórumoztam magamat az elkövetkező 20 évre.

BadTiger
ui: akinek még nincs meg a TFT, a http://warezcenter.cjb.hu/smswcenter/warezcenter.php oldalról egy 400 FTos SMS,vagy egy 240 FTos telefonálás áráért letöltheti.