hágé Creative Commons License 2003.07.09 0 0 118
nehari, de holnap éjjel indulok spanyolországba nyaralni, szal azt se tudom hol áll a fejem...

szelepfedél tömítés: nem gáz a dolog. a blokk elülső-felső részén kis olajszivárgást lehet észlelni. főleg akkor, ha hajtod a motort, az meg ugye melegszik, ezáltal kissé égett szaga lesz. de ezen túl semmi komoly, mert nem jelentős az olajveszteség, ráadásul más márkáknál ugyanígy előfordul. ha zavar, le lehet cserélni (12 pénz körül van)

fék+futőmű: én tegnap voltam egy autonet gyorsszevizben a kerepesi úton, nagyon korrekt csapat. állandóan nyikorgott a zsír új fékem (tárcsa+betét), gondoltam megnézetem. nos, kiderült, hogy túl kemény betétet rakott fel rá egy másik ipse, akihez még anno elvittem. halkan közölték, hogy egy kalap ****t se ér, mert gyenge is és nyikorog is ugye. egyébként mintex márkájú, szal ilyet ne vegyetek.
ellenben felraktak rá egy spanyol betétet, remsa, ha jól emléxem, ami se nem kemény, se nem puha. tényleg frankó, javult a fékhatás. plussz ugye mivel nagy út áll előttem, beállíttattam a futóművet is. az egész megvolt 16 pénzből! király lett a gép nagyon... nem mintha eddig nem imádtam volna :)

na rohanok is tovább...

Előzmény: pöcörö (116)