Tiv Creative Commons License 2003.07.30 0 0 263
Sziasztok!

Még szerencse, hogy ROVERem van, különben már semmi sem tartaná bennem a lelket...:) (az a sok munka:(((()

Hágé: Gratula!

Defo620si: akkor lesz az oldalon klub, meg tagok meg minden ? meee az király lenne!

Mugen77: Nekem a Barátok 25ért felütötték a kompjúteremet, csináltak egy új EKA kódot (Az angol úriemberek nem sietnek ...) és kaptam egy új távirányítót is... hmmm rossz helyen keresgéltél :)))

Na és leírom a kálváriámat, hogy mindenki okuljon....

1. GYAKRAN NÉZNI A HŰTŐVÍZ SZINTJÉT!!! nekem tegnap megadta magát az autóm, szerencsére az ijedtségen kívűl nem lett más baj huhh (mondjuk 8000 km-et elment azért :))

2. Megőrült a riasztóm, pár hete elkezdte (előtte autóhifi beszerelés, meg kompjúter reset) beriasztott (és háromszor ugye...) akkor találtam egy bogarat azt hittem a mozgásérzékelő precíz :)) Állat kegyetlenül kivégezve (hajnal kettő volt ba**ki) pár nap múlva megint kezdi, na akkor fifikásan leragasztottam a mozgásérzékelőt de most pár napja már úgy is beriasztott, tegnap meg már ha lezártam az ajtót - duda.... kölcsöngarázs este ilyenek... nyomtam egy Kompjúter resetet az EKA kódommal :))) utána rögtön riaszt persze, aztán ma megszűnt a probléma (koppkoppkopp), úgy látszik valamit rosszul érzékelt (ablak ajtó bármi) Na erre varrjatok gombot......

Ja és nagyon leült a TALÁLKOZÓNK szervezése... Csak találunk egy helyet, és 16-án egy időpontot... Mi lesz?? (ui.: nekem még mindig tetszik a Siófok :))