flashmob Creative Commons License 2003.08.28 0 0 44
Az elso magyar flashmob is megvolt. Az esernyos dolog volt a v0.9, mivel a media "szetkurtolte" viszont mi rattetuk a v1.0-ra a pontot a vizipuskakkal! :-) Nem szamitott rank senki, megleptuk a flashmobbereket, a jarokeloket, es! a mediat is ami azert nemmindegy :-)

Aki azt hiszi hogy a media baszta el a dolgot az nagyon teved. Itt alapveto szervezesi problemak voltak aminek az lett a vegeredmenye hogy csak az nem tudott a flashmobrol a mediaban aki nem akart. A jovoben szervezunk par (a vizipuskashoz) hasonlo flashmobot, azaz humor es akcioban bovelkedo dolgot. Hamarosan kesz az oldal annan mindenki informalodhat, es ami a legfontosabb: Nem lesznek ilyen szervezesi hibak, tehat a media igencsak hoppon fog maradni, de legalabbis nehez dolguk lesz :-)

Ha valaki csinalt kepeket az eredeti v0.9 flashmobrol es/vagy rolunk (v1.0) az jo lenne ha megosztana velunk, mert ugyan van egy sajat videofelvetelunk de az olyan lett hogy Blair Witch kutya fasza ahoz kepest :-) Vizipuskazas kozben kamerazni ugyanis igen erdekes...