V63_1668 Creative Commons License 2003.08.31 0 0 3
Azt hiszem, szavakba ontotted azt, amit most akartam leirni!;) Valoban tudunk mi is tenni a gepert, ha talpra lesz allitva, ha nem. Ha elmarad a tervezett felelesztes(amire sajna sok eselye van a kis behemotnak) akkor annyit tehetunk, hogy eredeti tisztesseges szinere visszafestjuk(festtetjuk), es ami a legfontosabb, nem engedni sem a nosztalgianak, sem senkinek hogy akarmit is kivegyenek belole. A kiadvany dolog penzigenyes, de ha sokan vagyunk, nem gond. Az alapitvany temajahoz nem ertek, de ha a Nohabosoknak sikerult...;) Bar megjegyzem a nohab ezert "tamogatottabb" es ismertebb gep mint hatlabu hosunk. Javasolnek egy kozos ftpszerver letrehozasat, ahol ossze tudjuk gyujteni a meglevo anyagainkat digitalis formaban. Eleg sok olyan leiras, foto, film, stb keszult a mozdonyokrol, amit erdemes lenne osszeszedni.

2004 ben, azaz cirka fel ev mulva megtudjuk hogy a MAV hogyan dont a muszer sorsarol. Ha visszadobjak, erdemes lehetne a megszerzesen gondolkodni, majd maganban felujittatni( kegyetlen osszeg, es eros hattertamogatas kellene hozza), vagy pedig kiharcolni a gyari festes visszaallitasat. Ha pedig felujitjak, az mas kerdes, mert nem tudni mi a celjuk a mozdonnyal. Marad a Parkban? Esetleg A63kent besorozzak a PFThez? szoval ez meg a jovo zeneje.

GaGe is, es jomagam is megszallottak vagyunk, en kb 8 evesen talalkoztam a szornyeteggel eloszor(akkor fogalmam sem volt milyen mozdony ez) es kb 3 eve kerestem utana, es tudtam meg, hogy mi is a helyzet. Azota minden morzsat osszegyujtok a gepekrol, mind digitalis, illetve kezzelfoghato formaban.Tehat a kiadvany otletet tamogatom. Javaslatok, otletek?

Előzmény: manhattani (1)