V63_1668 Creative Commons License 2003.08.31 0 0 5
A63 dologrol: Ha a MAV ugy akarja, lehet belole valami. Lathattatok eddig is, hogy nincs lehetetlen, foleg ha a MAV rol van szo. Itt most negativ ertelemben is lehet visszagondolni jopar dologra. De ez meg a jovo zeneje. Szemely szerint jobban orulnek ha A63kent (vagy 4063 kent akar) az A61 017 melle csatasorba allna. Igy sokszor lathatnank a gepet mukodni, szukseg lenne ra, menne ide oda, tehat dolgozna, mint a regi szep idokben, amikor meg a tobbi Dizelgiganttal egyutt lovagoltak buszken a sineket.

A festes nemcsak a sarga reszben kulonbozik, hanem a szinek arnyalataban is(RAL vagy hogy is hatarozzak meg ezeket) Meg ha jol emlekszem a teto nem feher volt. Abban tokeletesen egyetertunk: a szombathelyi festes csodaszep volt, egyszeruen mesesen illett a mozdonyhoz, a szinosszeallitas kiemelte a gep vonasait, mereteit, es sokkal harmonikusabb osszkepet adott.

Reszemrol az eddig osszegyujtott digitalis fotoarchivokat tudom ajanlani(sok kep soha nem latott korabeli felvetel), Pielstick leiras a teljesseg igenyevel, illetve jopar erdekes tortenet, info amit vezerektol hallottam, jegyeztem fel. Noespersze oriasi rajongas a geptipus irant, ami szukseges ahhoz hogy valobanami szerintem mindenkiben ott van, aki eddig a topicba irt;) Vegul pedig a lassan elkeszult 3dsmax modell is elkeszul, melyet a Dizelgigantok emlekere keszitettem eredetileg a MSTrain Simulator jatekhoz. A modellel keszitett kepek a weblaphoz lehet hasznos.

Tovabba tennek egy meresz javaslatot. Aki ugy erzi, egy megbeszelt idopontban tehetnenk egy latogatast Szombathelyen, akar ketnapos is lehet. Biztos vagyok benne, sok informacioval, tortenettel illetve ismerettel lehetunk gazdagabbak. Legjobb lenne ezt akkorra idoziteni, amikor kedvencunket oktober tajan odaviszik.Velemnyek, javaslatok?

Udv
1668

(ui.: GaGe, Tamason keresztul fogod megkapni az igert anyagot, a cdt es a fotokat, mert mikor jott UDre, elfelejtettem:) )

Előzmény: GaGe (4)