Arilian Creative Commons License 2003.09.06 0 0 2745
Pontosan kimész a dupla uvegajton, azzal szembe van egy zárt fémajtó. ahoz hogy azt kinyisd szerintem el kell huzni mining tunnelsba volnatozni és alulrol menni...

Lehet meglesz Expert Ironman a Game. Lehet hogy elkiabáltam de mind1 :) lesz még pár brain devorer meg turncoatos szemét.
a tuti ironman csapatom:
RSF81
Mook Warrior (Kard miatt f?leg ironmanban joaat esélytelen, de senses miatt is jo)
Rawulf Valkyre - ? tulajdonképp a papom. Bless (Experten kell azis)/Healok/Restek de emellet jol verekxik hexes lándszával.
Mook Ranger (ranger nélkul nemtudok jáccani utálom a szorcsot - ?t lelehetne gadgeterre cserélni amugy simán)
Hobbit Bard - Hobbit a legtápabb faj szerintem.
Faerie Alkemist - A pénz az 1ik fontos ok. másképp nemlehetne elég potionom. (Renewal és Restoration gyáto az elejétol) de eléggé tápos caster is.
Elf Mage - Nemakartam bisoppal tökölni minden jo spellem megvan ígyis és kurvagyorsan fejlottek eleje sem volt annyira para.

Eddigi durvák:

Lvl6on mostnaseriben 8 lvl7 rat (amelyik insanitizik) + 8 lvl 6 rat (a disesés) alvásból jottek, már volt hound igyis elment 3 resurrection 1et a warrior olt....

lvl 8.on 7jaggernaught+1iron weed. minden karim nausatedvolt állandoan 11 resurectiont meg kb 30 restorationt használtam el :) 50 kör körül volt :)

lvl 11/12.
Swamp 9 bug lvl18!!! + 7 great seeker
ahoz képest egész könnyen ment

Ennyi volt veszélyes kb a csapatra mid-game végéig. mivel nem éppen végére tápolós team ezért lesz még baj, de meglátom... most lvl15/16 és sea caves(+nessie) utánjohetnek a rapaxok.