Frint Creative Commons License 2003.09.17 0 0 226
Szia Nix, 1 kicsit elhanyagolódott a topic, de az eső is hanyagolt bennünket, így halott talajrétegen mászkáltunk egész nyáron. A mostani eső életet lehellt belé, úgyhogy indulhatnak a munkák :)
Szóval. 1. Nem tartanálak Lmebajosnak, ha mintát küldenél, legfeljebb a nejem engem...bár lehet, hogy most is az ilyen embereknek kijáró csendes távolságtartással és elnézéssel tisztel meg. A kerted földrajzi helyzete alapján a hozzátok legközelebb eső gazdajegyző segít elsősorban, de persze nem kizárt, hogy a kertedben úgynevezett feltöltött (oda hordott,odakerült)talaj van./akárcsak nálam/.
Ahol nem lesz építkezés, ott mindenképpen őszi ásást javallok, ha tudsz szerezni szervestrágyát, koposztot akkor érdemes azt beleforgatni, de szuperfoszfát is mehet(5kg/100m2)illetve meszezéssel lehetne csökkenteni a savasságon.
Fát most ezekben a napokban kifejezetten érdemes ültetni, én az őszi telepítés híve vagyok. A kert egy részét ki lehet nevezni gyümölcsösnek, idővel ez takarja a szomszédot, fogja a szelet, árnyékot is ad. Rövidesen küldök segítséget postán! Frintapó
Előzmény: Veronix (225)