V63_1668 Creative Commons License 2003.09.20 0 0 101
Valoban igazad van, nem volt megbizhato, ellenben korszeru volt, mint irtad is. Az alkatreszminoseg nagyon betett nekik, illetve nyilvan a szerelogardak Fcben nem igazan voltak a tema magaslatan Gyik ugyben. En azt vallom, lehet valami, egy gep bonyolult, de akkor ahhoz ugy kell hozzaallni mind a tervezesnel, mind a kivitelezesnel, mind pedig a __KARBANTARTASNAL__, ami sajnos ismerjuk milyen.

Irtad, ha lett volna 011+...

Mentek volna a levesbe szerintem. Ha van meg tobb, ez azt jelenti, tobb gep van amit szet lehet bontani, ahelyett hogy MEGJAVITANAK a masikat. Ez ma az iranyado gondolkodasmod.

Erdekes valoban hogy Sm-en hogy gondjukat viseltek a gepeknek.

Egyuttal orulok hogy nagy rajongoja vagy ezeknek a csodalatos gepeknek. Nem tudom elmondani mi fogott meg benne, talan az ereje? meretei? formaja? Az egesz osszhatasa lenyugozo. Olyannyira, hogy mikor nemreg a Fustiben megtekintettuk (a kedvunkert kinyittatta egy fonok, ezuton is koszonet erte), annyira magaval ragadott, hogy kapott egy puszit a turbofeltoltojere. Valszeg jol kinevetnek(tek), de kerem, ilyen a fanatizmus! Most is olyan erzesem van , legszivesebben szaladnek a fustibe, kezzel huznam le Smre, es akar egyedul is nekiallnek megcsinalni;) Es baromira sajnalom a sorozat selejtezeset, ha jol tudom, nem a gepek miatt kellett, mert azok jol mukodtek 90 fele. Mas okai voltak, itt egyszer leirtam mar. igaz e vagy sem, mindenesetre elgondolkodtato.

Gage, valszeg a postan halt meg a CD, ujra fogom irni, es ha talalkozunk Sm en ott odaadom.
Apropo Sm. A latogatassal hogy allunk, alltok?

Ossze kene irni kik jonnek, kik nem, es egyeztetni kellene a Sm-i futohazzal.

1668

Előzmény: bi-02 (99)