fulgur Creative Commons License 2003.10.02 0 0 2770
Csak az assey és az identify működik.
Úgy emlékszem, az Artefacts skillre kell gyúrni ahhoz, hogy az assey minél hatékonyabb legyen.

*SPOILER*
Szerintem a monkot maximum ninja-vá érdemes átképezni. A ninja egyértelműen a legüberebb class a Wiz7-ben, utána jön a monk. Mindketten alapból tudnak hide-olni, critical hit-je (kirijutsu azt hiszem) a ninja-nak alapból van, a monknak azt hiszem, nincs (ezért érdemes átképezni).
Az egyik legfontosabb spell a Lifesteal, ha jól emlékszem, pap és alkímista tudja, enélkül elég nehezen boldogulsz a végjátékban.
A találat esélye szintfüggő és skillfüggő (és elsődleges tulajdonság függő :))egyszerre. Egyes szintű ninja 100-as kirijutsu-val nem fog annyi critical-t ütni, mint egy 50-es szintű, a találatról nem is beszélve - és akkor még a körönkénti támadás is belép az egyenletbe. Magas szintű ninja egy körben legalább ötször támad hand&feet-tel (monk kevesebbszer picit), egyes szinten max. kétszer.
Kétszer végigvittem anno a 7-et ninja/monk duoval. A ninja köröket ver a monkra magas szinten (és nem az über Cane of Corpus-szal, mert azzal keveset támad, így azt hanyagoltam - hanem szigorúan H&F - szinte minden ütés critical, kis szerencsével 5 motort képes eltenni egy körben).

Előzmény: Harvey Porter (2769)