Leximama Creative Commons License 2003.11.15 0 0 39
Kedves Judit!

Kicsit megkésve bár, de sikerült végre elolvasnom válaszod, amit szintén megkésve, de nagyon köszönök. Derülve olvastam hogy tetszett levelem stilisztikája, és javaslatod, hogy a média területén dolgozzak, hízelgő, és meglepő egyaránt. Bevallom, egy időben kacérkodtam a gondolattal, hogy megpróbálkozzak ezzel a pályával, de a média jelenlegi állapotát elnézve azt hiszem inkább megmaradok jelenlegi munkakörömnél, a kozmetikusi hivatásnál. Ez legalább szép szakma, nem?:-)
De visszatérve a válaszodhoz. Egyetértek mindennel, amit írtál, és ígérem megfogadom, amennyire csak tőlem tellik. Megdöbbentett ráérző képességed, hiszen a kislányom valóban most volt egy éves. Kérdezted, miért éledt fel bennem az anyaság érzése (ami egyébként hál istennek elmúlt, talán a hormonjaim rakoncátlankodtak) ilyen rövid idővel a szülésem után. Nem tudom mennyire rövid idő az egy év, hiszen Te magad is azt mondod, fizikailag akár azonnal is képes a nő újra teherbe esni a szülést követően. Az egyenes utat választottam, amit ezúton minden nőtársamnak nyugodt szívvel tanácsolok (ha megengeded Judit, hogy egy pillanatra ellopjam a munkádat), vagyis megbeszéltem a férjemmel ezirányú gondolataimat. Meg kell mondjam, hogy azóta jobban érzem magam, sokkal könnyebb úgy döntést hozni, vagy akár egy problémát megoldani, ha a térsad melletted áll, ismeri a gondod.
Nagy örömmel látom, hogy előző levelem megírása óta felpezsdült a fórum élete, és sok "munkával" látnak el Téged. Ez két dolgot jelent. Az egyik, hogy bizony sok nő szorul tanácsra. A másik, hogy van megfelelő szakember, aki segít megoldani a problémákat, de legalább irányt mutat a megoldás felé. További sok sikert kívánok Neked, és hosszú életet ennek a hasznos fórumnak!
Lexike

Előzmény: Regős Judit (20)