csupaszabo Creative Commons License 2003.11.19 0 0 45
Mi a csudát árthatna a babának a szex? Sőt, szerintem ha a mama élvezi, akkor a boldogság-hormonból a babának is kijut a véráramon keresztül, és ez csak jó lehet neki!
Amikor én az ikrekkel terhes voltam, a terhesség vége felé már igencsak hatalmas hasam volt, 150 cm-t meghaladta a körmérete /nem tudtam egy db szabócentivel megmérni,mert nem ért át!/. Azért ettől függetlenül hancúroztunk a párommal, igaz, hogy óvatosabban, nem csináltunk extra figurákat, nem feküdtem hasra /nem is tudtam volna, és Ő sem tudott volna mit kezdeni egy libikókaként dülöngélő nővel!/, és semmi bajuk nem lett tőle. Sőt, azt vettem észre, hogy egy klasszul sikerült egyűttlét után jobb kedvűek lettek, olyan ficánkolást csináltak odabent, hogy az csak na!
Azt hiszem, a legfőbb gond köztetek a szex terén lehet. Az nagyon nagy baj, hogy már kedved sincs hozzá, ennek valami oka van, és nem csak a fáradság! Mi az, hogy estére már felöltözni sincs kedved? Ne hagyd el magad, bármennyire fáradt vagy, egy farmerba bele tudsz bújni, vegyél fel hozzá egy pulcsit, egy pici smink és irány egy mozi, utána egy pizzéria, vagy egy étterem és kapcsolódjatok ki! És ha lehet, menjetek el legalább 1 éjszakára valahova, ahol kialudhatod magad, és csak ketten vagytok. És ahol csak egymásal foglalkozhattok. Vissza fog jönni a vágyad is, ha kicsit lazíthatsz a "24 órás szolgálat" szigorán, és kipihenheted magad végre.
Előzmény: kalibanga (44)