Szilagyi Jozsef Creative Commons License 2003.11.20 0 0 135
Ez most azt jelenti, hogy sz@rt se ér a kalkulációja a netrisknek, elképzelhető, hogy más lesz a díj? Nekem visszaigazolták, hogy mennyit fogok fizetni. Akkor elvárná az ember, hogy annyit is fizessen.
Természetesen, nem ezt mondtam, gondolom, a netrisk, és más cégek kollégai is legnagyobb gondossággal jártak el. Hiba azonban mindenhol előfordulhat (akár nálam is, ez már ötödik év, hogy MABISZ honlapjára elkészítettem a díjszámítást, úgyhogy tapasztalatból mondom, hogy 2004. évi az eddigi legkeményebb dió díjszerkezetileg.)
A felvetett probléma azonban érdekes, a brókercég a Te képviseletedben jár el, a brókeri megbízási szerződés alapján. Ha az ő oldaláról történik hiba, akkor jogosult vagy kártérítésre (ezért a pl. biztosítási brókercéget csak megfelelő alaptőke és megfelelő összegű felelősségbiztosítással lehet alapítani és működtetni). Ehhez azonban szükséges az is, hogy az általad megadott adatok is megfeleljen a valóságnak! (pl. hiába igazol vissza neked B1-t a brókercég, ha csak A0-ra lennél jogosult a később megkapott B/M igazolás alapján).
Üdv
Szilágyi József
Előzmény: Herbie_ (129)