GaGe Creative Commons License 2003.11.23 0 0 167
Az említett leírás nekem is megvan, sajnos fénymásolva, így sok helyen tollal utána van javítva. Olvasható, de számítógépes feldolgozása szinte kizárt.
Ami még van:
Ganz-MÁVAG Budapest, 416.231 - DVM10-2 jellegű dieselvillamos mozdony műszaki leírása kezekési és karbantartási utasítása - Járműszerkezeti rész.
Ezen belül:
415.846 - DVM10-2 jellegű C'o-C'o tengelyelrendezésű 2700 LE-s telejsítményű diesel-villamos mozdony műszaki leírás.
Sajnos ez is fénymásolat, Északiból van, A3 formátum.
Van még:
Egy vontatjárműveket bemutató könyvből kimásolt részlet, ami bemutatja az eredeti Pielstick motort, a kenési rendszert, a VESZ rendszert, a hütővízkört illetve a vontatómotorok mezőgeyengítését. Eléggé gépész nyelven íródott, nekem megfeküdte a gyomrom 10. nekifutásra is. SZVSZ ez a legjobb minőségű, Recognita gyakorlitalig karakter hiba nélkül ette a 3 lapot amit kiprószáltunk.
Digitális formában (bescanelve, de még nincs átküldve szövegfelismerőm):
1, A MÁV Ganz-MÁVAGnak küldött levele a két proto gép kapcsán, a kért modósításokkal, stb... (elég hosszú egy olvasmány, még nem volt türelmem végigolvasni)
2, Az M63 004 1985-ben bekövetkezett főgenerátor szétrepülésének baleseti és vizsgálati jegyzőkönyve.
Mind2ért thanx to DGKUm.
Szóval a tel számom tudod, ha valamikor bp-n jársz akkor hívj és meg tudunk beszélni 1 időpontott mikor átadom az anyagot. Ha gondolod a már scannelt cuccot is ki tudom írni egy újraírható cdre.
Melesleg ha nagyon késztetést érzel M63 cuccok digitális repintjére, akkor beszélj bi-02 -vel, nála kincsebánya van ilyenekből :)

Gábor

Előzmény: rg7 (166)