Anna ) Creative Commons License 2003.11.27 0 0 127
Fruzsika gazdit keres!!!

Fruzsi, a 2 év klörüli tünemény kisméretű kutty, akit az Illatos utrol mentettünk ki, gazdit keres! Nem megfelelő leirás amit korábban adtam, a tacsi keverék, mert nagyjából ugy néz ki, mint egy miniatűr dobermann:)Szinre, küllemre, mindenre:)

Nemcsak apportirozni tud kiválóan, hanem pacsit ad, leül, lefekszik, helyére megy, hopp vezényszóra átugrik bármit(ami méretéből lehetséges) és egyetlen álma, hogy a gazdijának a kedvére tegyen!!!
Hihetetlen aranyos, lelkes, játékos(de döbbenetes módon, tökéletesen tisztában van azzal, hogyha gazdinak el kell mennie, mert csendben várja a kosarában, akár órákig...még csak nem is nyüsszent).
Panellakásban élek, tehát ez a fajta szociális viselkedés, a számomra áldás...

Teljesen és tökéletesen szobatiszta...egyszer előfordult(éppen ma), hogy 8 órát képtelen voltam hazamenni....nagyon féltem mi lesz...feleslegesen. Csöndben várt, amint leért a fűre, akkor eresztette ki szegény a csapot...egy órát csurgatott szegény kiskutty:((( Borzasztóan sajnáltam:(((

Épp ma úgy döntött, hogy a számára kijelölt kosár igencsak idejétmult alkalmatosság, amely nem alkalmas az effajta uri kutya tárolására, ezért mikor hazaértem, az a kép fogadott, hogy Fruzsika fogta a plédet(ami nagyjából kétszer akkora mint ő maga), kirámolta a kosara mellé és azon alszik.
Én, jólnevelt gazdi módjáram szépen visszahajtogattam a plédet, mire egy óra mulva visszatértem, a pléd ugyanugy ki volt gyomlálva a kosarából:) Ráadásul gömböccé formálva(sztem tök kényelmetlen rajta feküdni:), és Fruzsi azon fekszik, nagyon elégedett képpel:)

Jelentem feladtam:) HAdd legyen ugy a pléd, ahogy gondolja:)

Ma csirkecombit ettünk vegetás vizben főzve, rizsával:)
Nagyon izlett nekünk:)

Tegnap reggel(gazdi legnagyobb örömére), hajnali 5 orakor elkezdtünk halkan nyüsszögni(pedig éjjel 1-kor sétáltunk utoljára), gazdi ugrott és szaladt le Fruzsikával sétálni, nehogy valami baleset legyen....Fruzsika nagyon élvezte, a gazdi kevésbé:)))

Általában bökdöséssel jelezzük gazdinak, hogy MOSTMÁRAZTÁNIDEJESÉTÁLNIMENNI!!!! Gazdi ilyenkor ugrik és nembaly, hogy kiskutty ma már 5x sétált, ugrik mint egy rabszolga:)

Ezeknek a szemeknek lehetetlen nemet mondani:))))

Akinek kell egy IGAZI TÁRS, aki minden óhajodat lesi, jelentkezz nálam!!!!