csupaszabo Creative Commons License 2003.12.08 0 0 74
És ha mások mondják, miért kéne elhinned? Minden hülyeséget elhiszel, mert mások azt szajkózzák? Most a divat az egyszálbélű csaj, akinek kiállnak a bordái, olyan csontos mint egy vézna beteges csirke. Más kultúrákban a testes, kifejezetten kövér nő az ideális. Most akkor melyik az igazi?
Érezd jól magad a saját bőrödben és ez a lényeg. Ha Te jól érzed magad + 10 kilóval, akkor kinek mi köze ahhoz, hogy mennyit mutat a mérleg?
Nekem is van egy kis súlyfeleslegem, de minden ismerősöm szerint nagyon jól nézek ki, én is jól érzem magam a bőrömben, jókedvű vagyok és vidám. És ki nem tojja le, hogy most a trenditől messze vagyok a plusz 10 kilómmal? Nem akarok én manöken lenni! A párom így szeret, ahogy kinézek, a barátaim sem a súlyomért szeretnek, aki meg a súlyom alapján ítél meg vagy el, annak a lábára lépek! (Merthogy azért még nem értem el a Tonga-szigeteken kívánatos 180 kilós álom súlyhatárt, ott ugyanis a királynő egy rendkívül hatásos módon végezte önkezével, akarom mondani önfenekével a pletykás udvarhölgyeit: nemes egyszerűséggel rájuk ült!)
Nem érdemes akkora feneket keríteni a súlyodnak. Inkább az összhang a lényeg: kicsit nagyobb súllyal, de elégedetten mindenki sokkal vonzóbb, mint összeszorított foggal elért fogyókúra után.
Előzmény: karamma (73)