Harvey Porter Creative Commons License 2003.12.17 0 0 2786
Wizardry Gold.

Tegnap összefutottam az első gozilly-vel, érdekes találkozás volt, két fülestől feküdt a lordom meg a samurai-om, aztán végül is nem vertem agyon a mocskos dögöt, mert fél óra püfölés után két halott karakterrel meguntam, DE úgy nézem, hogy a követendő taktika ez: a monkom meg a ninjám üti kétezerrel a ronda pofáját, az összes többi karakterem meg illegalitásba vonul (hide-ol) és miután fölteszem az entchanted blade-et, magic screen-t, meg az armor plate-et, a két bishopom háromezerrel varázsolja a ninjámra meg a monkomra a staminát... van valakinek esetleg másik működő taktikája?:))

Ja, és egyelőre a monkom a legüberebb karakter, a ninja nem akarja beérni sehogy se, mondjuk elbasztam nála a kirujitsut rendesen, de akkor is... (excelben csinálom a százalékos gyilkolásokat: szintenként külön plusz minden szintlépés (a ninjához viszonyítva) után az összes...:)))

Legjobb RPG, bázzeg!!!

Ja, és jut eszembe, átböngésztem régebben a topicot, és olvastam, hogy valaki nagy lelkesedésében nekiállt a 6. résznek, amiben automap sincs, már nem emlékszem, ki volt, de érdeklődnék, ha olvassa, hogy jutott-e valamire, meg érdemes-e? Meg minden.