cartmanrulez Creative Commons License 2003.12.21 0 0 90
Üdv!
Mifelénk így készült:
- páclé: szójaszósz (sós), apróra vágott csili, olivaolaj, citromlé (lime/limetta is lehet), reszelt gyömbér (szárított is lehet), mindezt izlés szerinti arányban
- a belsö szerveitöl megszabadított halacskát kábé két centinként beirdalni, a páclébe beletenni, egy éjszakán át állni hagyni (mondjuk hütöben)
- alufóliát kevés olivaolajjal megkenni, a halat ráhelyezni, a páclével meglocsolni, (nem túl apróra) vágott fokhagymát a hal belsejébe, alá, mellé rakni, becsomagolni, sütöben 15-20 perc alatt megpárolni.
Issssteni volt!
A hal által eresztett lé és a páclé elegye felejthetetlen.
Előzmény: TünciBünci (89)