radio100jozsi Creative Commons License 2004.01.19 0 0 654
En nem jelentem fel - ertelme nincs.
Miért ne?

Én a Pannont is simán felnyomtam a HIF-nél szeptemberben, amikor viszamenőleg javítottak az ÁSZF.-ben és fizetőssé tették a Perfektre váltást. Na meg is lett az eredménye, és visszacsinálták az egészet, és normálisan 15 nappal szóltak előtte, hogy majd fizetős lesz az eddigi ingyenes váltás. A HIF nekem adott igazat.

A Monortelnél már 1 csepp hiányzik, hogy felnyomjam őket is, mert itt csak diktatórikus szolgáltatás van, és ez nem EU, még a balkánon is nagyobb a választási lehetőség mint itt a 29-esben.

Nem lehet "váltószámot" használni, nem működnek az ingyenes internetek (az Index 01.01-óta haldoklik), nincs SMS, nincsen kártyás vezetékes előfizetés, nincsennek nem Monorteles kombinet csomagok, sem az e-Tel, sem a Neophone kombi kártyás net nem elérhető, nincs ADSL, nincs kábelnet, nincs RDSL, nincs itt nagy semmi.
Helyette van 3 szoros kapcsolási díjjal mobilhívás, meg a majd kétszeres kapcsolási díj a Matávhoz képest, a nagy akciós telefonok áráért én jobbat kapok a pesti Matávomhoz...

01.31.-vel a 7+7 lemondva, és ha 05.01.-ig nem lesz váltási lehetőség más szolgáltatóra, akkor azt hiszem az MTT-nek is vége lesz az EU csatlakozással felnyomom őket Brüsszelben, aztán fizethetnek míg bele nem gebednek.
Amint lehet, váltom át ezt a vackot MATÁVRA!

Előzmény: Törölt nick (651)