snoopy_beagle Creative Commons License 2004.01.19 0 0 135
én nem tudom, de szerintem a cuccok design-jával semmi gond nincsen. persze nekem is vannak olyan cuccok amik nem jönnek be, de vannak olyan cuccok is amik eléggé jól néznek ki. ráadásul a világon mindenhol a H&M egy olyan üzletpolitikát folyatat, hogy mind a divatos, mind a hivatalos típusú ruházatot gyártják és forgalmazzák ill. az üzleteiben is képviseli ez (általában mindenhol megvannak az ún. koszüm sarkok, design sarkok stb.).
Ja és én sem veszek fel magamra discos/technos cuccokat, de valahogy én mindíg tudok venni magamnak valamit. És nem hordok kurvás cuccokat.
És elhiheted nekem, hogy nekünk sem könnyebb a helyzetünk, mert én sem tudok sajnos minden üzletben vásárolni, mert tudod nagyon sok helyen azt hiszik, hogy a nők 190 magasak és 45 kilósak és akik ettől már eltérnek az már gáz. Sajnos akár mennyire az átlaghoz képest jó az alakom nem nagyon van olyan hely, ahol jó áron, jó minőségű és jól kinéző ruhákat tudnék venni.
Ezért is járunk mi is Bécsbe vásárolni, ha időnk engedi. Ráadásul általában kétszer-háromszor többet tudok venni ugyanannyi pénzért.
(ja és csak annyit, hogy ha nem szereted a sportos öltözékeket a H&M-nek kifejezetten jó öltönyös és jó megjelenésű ingei vannak. az én párom is azokat hordja az öltönyeihez)
Előzmény: Goszi777 (134)