Magnat Creative Commons License 2004.01.23 0 0 10
Sziasztok,

én is csinálom már vagy 2-3 hete. Ünnepek után 90kg voltam, most 85. Eddig minden alkalommal, ha picit elszaladtam súlyilag, akkor "normál" fogyikúrát csináltam, és 4-6 hét alatt visszaálltam az eredeti súlyomra. Az általam megállapított normál súlyom 83kg (ennyivel érzem jól magam), általában 87-89 kg-ról kellett visszamennem, rendszerint ünnepek után. Sajnos mostanra annyira kényes lett a gyomrom bármiféle koplalásra, hogy nem tudom már csinálni. (koplalás alatt azt értem, hogy kihagyok egy ebédet vagy vacsorát, amikor nem érzem magam túl éhesnek) Az sem megoldás, hogy könny? kajákat eszem, mert egy id? után attól is gyomorfájást kapok. (tavaly pl. egyik este csak egy ananászt ettem, amit?l 3 hétig égett a gyomrom)
Eddig eredményesen m?xik, valszeg még 2 hétig csinálom, aztán meglátom, hol tartok súlyban, de akkor már mindenképpen enyhítenem kell a szénhidrátkorláton. (elvileg 2 hétig lehet a legkeményebb részt csinálni). Ami nagyon jó, h -legalábbis súly szempontjából- büntetlenül lehet akár zsírosabb kajákat enni és nassolni éjszakánként is. Szerencsére nagyon szeretem a sajtokat, a tojást, húsokat. Én még szalonnát is eszem magában! :-) Persze nem kenyérszalonnát, hanem császárt, vékony csíkoka vágva ...
Ami nagyon hiányzik, az a gyümölcs, kukorica, bab, meg némi édesség, no meg a pia. Nem vagyok idült alkesz, de szar, h nem lehet elmenni egy buliba, ha nem akarsz b?nözni. Mondjuk száraz fehérbort mértékkel lehet inni, de ha mértéket kell tartani, akkor inkább el sem kezdem ... :-))
Én gyengeséget nem érzek, sem semmi más negatív dolgot, persze nem is régóta csinálom.