Szellőke Creative Commons License 2004.02.18 0 0 3
A bútorozás nem okozott gondot, egy helyen toltunk gardróbót fűtött falhoz, de nem érezni különbséget, az a szobánk a legjobban fűtött. Annyi a gond, hogy a bútorozott felületen nem ad le hőt, az a hőmenyiség hiányzik, de van annyi föléméretetés benne, hogy nem probléma. Képet tenni simán lehet, az nem befolyásolja a fűtést, üvegtapétával fedhető a fűtött fal, fűrészporossal kevésbé javasolt.
A növények nem veszik zokon a fűtött fal közelségét, mivel a víz csak 30 fokos, a fal nem lehet több 27-28-nál ez nem okoz gondot.

Volt már csőelfúrásunk (gépész kádberakáskor).
Folyt a víz a padlón (csempézett fal alól jött ki). Akkor elzártuk a kört, pár nap múlva jött a fűtésszerelő cég. 3 csempét leszedtek. Vakolatot óvatosan kibontották, és egy extra összekötést csináltak, amivel kizárták azt a 80 cm hosszú hurkot, amin a sérülés volt. Visszavakoltattuk, pótcsempével helyreállítottuk, az egész nem került 10e Ft-ba sem.

Kaptunk hőfóliát, ami a hőmérséklet különbség alapján kimutatja a csövezés vonalát, működik. A másik pedig, hogy rengeteg fényképet csináltunk vakolás előtt, centikkel stb. az is hasznos volt.
Az használtuk a fűtés előtti időszakban. Persze nem nagy cucc fél órára befűteni egy kört, hogy kimutassa a cső vonalát...