Sony Creative Commons License 2004.03.01 0 0 184
Kedves Judit!

Bocs, kicsit komolytalan voltam. Azért, mert kicsit zavarba jöttem a többi kérdéstől, amit hozzád címeztek - nem is tudtam, annyira kevéssé fajsúlyos témával zavarhatlak-e még, mint a gyerekjátékok.
Arról van szó, hogy a hétvégén hallottam olyasmit, hogy a babáknak nagyon fontosak ebben a korban a kerekecske-dombocska tipusú játékok, ahol a versike mellett mindenfélét csinálunk a kezükkel-lábukkal, mert ez nagyon jót tesz a beszédfejlődésnek. Másrészről olyasmit is olvastam a neten, hogy jó ötlet elvinni őket úszni, mert ez jót tesz az egyensúly érzéküknek, az immunrendszerüknek, stb.
Én lelkes vagyok, szeretek a babámmal játszani, de az én fantáziám sem határtalan, ezenkívül nem kutattam a témában. Azért gondoltam, hogy tőled kérek tippeket, mert te tapasztalt anyukaként és szakemberként biztosan tudod, mi az, ami jót tesz egy ilyen pici babának :)
Nehogy kiderüljön a végén, hogy elengedhetetlenül fontos a bal fülcimpájának az összeérintése a jobb lábujjacskáival, különben nem mászik, és diszlexiás lesz! (No nem ilyen durván, de ezt a verziót például már hallottam, valahogy így: Hörr, te nem tornáztatod célirányosan a bébit, hogy megszokja az ellentétes végtagok használatát! Nem fog mászni, és amelyik bébi nem mászik, az később d... lehet!)

Üdv: Sony

Előzmény: Regős Judit (182)