szg307 Creative Commons License 2004.03.21 0 0 225
Gengszter,

Sajnos fogalmam sincs, hogy kinek válaszoltál, mert sem megszólítás, sem hivatkozás, csak a minősíthetetlen stílus továbbra is.

Tegyük fel a lézeres nem dopler. Akkor hogyan működik szerinted? (Mert ugye erről nem írtál semmit.) Gondolom a rendőr megkérdezi a visszatérő fotonoktól, hogy hol jártak, mennyire fáradtak el a hosszú út során, és mit olvastak le a jármű km-órájáról.

A helyesírásról csak annyit, hogy a második mondatod második felében "ezt a lényeges apróságot" nem derül ki, hogy mit jelent, így aztán végkép nem lehet tudni, hogy honnan jön a "méteres szemfényvesztés".

A második bekezdéstől pedig nem tudni, hogy ki fizet többet érte, ki nem látott még detektort, és kinek a szomszédjáról van szó, és ki dícsérget detektort. Egyes szám második személyben szól a mondat, de nem lehet eldönteni, hogy kinek, mert az eddigi hozzászólások alapján nem illik egyikre sem.

Ha ezek a hozzászólások részedről az "egy kicsit jobban előkészített marketing" részei, akkor el tudom képzelni a többi részét is, és nem kívánom minősíteni.

Előzmény: Gengszter Elron (221)