Törölt nick Creative Commons License 2004.03.30 0 0 55
Na most ha a Biztosítók beperelnek hitelrontásért, nem szívesen védenélek ;-(

De ugyanígy a tk. szolgáltatók is megtehetnék!

Mondd: a PGSM kártyás előfizetőinek AZT A LISTÁJÁT amelyet fel sem dolgoz (!!!) - hiszen ezért b..tatom őket már 4 éve, főleg az úh EHT óta -, azaz nem létezik, azt hogyan tudod megszerezni CD-n?!

Kimásolod az ügyfélnyilvántartási rendszerükből (ami NEM EGYENLŐ a tudakozói adatbázissal!)?! Mert akkor ez már nem szimpla adatkereskedelem lenne - az is bűncselekmény - hanem az ipari kémkedés minősített esete!

Szóval benne vagyok a telefponkönyvben és ha küldesz nekem feladó nélkül egy CD-t rajta aktuálisan (!) titkos és PGSM kártyás(!) számokkal, akkor egyrészt megkövetlek másrészt akkorab bortányt csinálok, hogy beleremeg a mo-i teco szolgáltatási szektor (nem vicc!).

Amivel Te kevered szvsz a dolgokat: mivel a sok "hülye" nem tiltja le titkos szám akijelzését (CLIP), akiket felhívnak (pl. biztosító, akárki) és megadnak személyes adatot (név+cím vagy név+szül. idő vagy adószám(!)) már nem is titkos a telefonszámuk. ÉS HA EZEKKEL a megszerzett adatokkal egyesek kereskednek, az ugyan szintén bűncselekmény (lévén nem rendelkeznek adatkezelői jogosítványnal, pláne nem kereskedelmi célra az alany engedélyével!), de forrásuk nem a telekom szolgáltatók.

Más: az, hogy felhív valaki egy ajánlattal, még nem jelenti, hogy nem véletlenszerű (vagy akár szisztematikus) hívássorozat alapján jutottak el Hozzád!

Üdv

Maus Róbert Péter
Budapest, 1104
Harmat u. 76.
Tel.: 261-4824
(Komolyan várom az ilyen CD-t mert érdekel és nem az adattartalma hanem a jogi helyzete miatt!)

Előzmény: Grof ur (54)