Regős Judit Creative Commons License 2004.04.07 0 0 237
Kedves Dóra!
Szívből örülök, hogy jó úton haladsz a vágyaid felé, és nagyon tetszik az is, ahogy a szülés élményéről gondolkozol. Szerintem nem lehet egy gyereket eléggé elkényesztetni. Szerintem egy gyereknek alanyi jogon jár a kényesztetés, és ez nem egyenlő a következetlen mindent szabaddal!
Térjünk át a szorongásaidra, amelyek az álmaidban jelentkenek. Szerintem az majdnemhogy természetes, hogy az ember szorong attól amit nem ismer eléggé. Maga a terhesség egy új, ismeretlen állapot (főleg az első), és a felelősség is nőttön nő, ahogy haladunk előre az időben. Arról nem írsz, hogy miért kellett 7 évet várnotok a babára, de soraidból úgy érzem, hogy nem volt minden rendben ezelőtt. Ez is növelheti a szorongást. Minden álmod egy külön elemzést igényel, és ráadásul én nem is vagyok profi álomfejtő így csak kérdéseket tudok neked feltenni, amit akarsz mahadban, akár nekem is megválaszolhatsz, hátha sikerül közelebb jutnunk a megfejtéshez.
Először is azt kérdezném, hogy te mit gondolsz ki lehetett az a nő? (Esetleg érte-e valamelyik női hozzátartozódat korai, vagy nem természetes halál?) Mit gondolsz, ha az ember anya lesz csak életet ad, vagy veszít esetleg magáből is valamit, esetleg a régi életéből?
Mit jelent neked a 6 hónap? MOst hányadik hónapban vagy? Van -e valakivel olyan szoros kapcsolatod, mintha ikrek lennének a babával (esetleg férjed, anyukád, apukád, testvéred) mit gondolsz erről?
Az valóban furcsa érzés amikor mocorog az emberben egy kis élet, és szinte kiszorítja a belső szervei, hogy heyet szorítson magának, egy szimbion, egy kis lény, nem csoda hát, hogy öntudatlan állpotodban furcsa képket is látsz, én nem tulajdonítanák neki túl nagy jelentőséget, ahogy jönnek el is mennek! Sokszor a démonok attól tünnek el, ha beengedjük őket, keet fogunk velül és meglátjuk, hogy nem is olyan szörnyűek! Azt javaslom szelíditsd meg őket, és élvezd a tehességedet!
üdv Judit
Előzmény: hovdor (234)