Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 88
Bocs, a nick-név elírás volt. Most már csak egy kérdésem lenne a spirállal kapcsolatban: Mitől véreznek a levétel után a nők méghozzá ugyanúgy mint a menstruáció alatt v. még erősebben?

A pszichés problémát nálam nem kifejezetten maga a kaparás okozta, inkább az hogy vadidegen embereknek szét kellett tennem a lábam, lekötöztek, elaltattak, még határozni sem tudtam a saját sorsomról. Lehet, hogy másnak ez semmi, smafu az egész, nekem bizony nem kevés. Az is igaz viszont, hogy én utálok kiszolgáltatott lenni. Természetesen nem lettem depressziós, de valamennyire megviselt.

Dulifuli: Nem értem, hogy miért mentegetőzöl. Ugy irsz mintha nem ismernél, nem volna semmi közünk egymáshoz. Vagy én tévedek???
A természet nagy úr.... : Ha a szervezeted maga hozza helyre a rendellenességet akkor az a legjobb megoldás. Nincs mellékhatása. Arról nem is beszélve, hogy az immunitásod sokkal erősebb lesz. Jól mondom Mr. Spok?
A gyógyszerek szedésének befejezését követően 2 évig.
Már nem emlékszem a nevükre, de az egyik valami vitaminféle volt, a másik pedig valami hormon tartalmú gyógyszer (ha jól emlékszem).