AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.05.06 0 0 308
Amennyi ikerpárt én láttam, inkább az volt velük a probléma, hogy hogyan képesek egymás nélkül lenni... különösen az egypetéjűeknél.
Régen az egyik tanfolyamra együtt járt velem egy egypetésű ikerpár. Két nagyon szép lány. De hiába volak szépek, mert egymás nélkül nem tudtak létezni. Állandóan egymás mellett voltak, pontosan ugyanolyan ruhában jártak, a hajuk is egyforma volt, ha az egyik jobbra tette a csatot akkor a másik is automatikusan jobbra csatolta a haját... egyszer hiányoztak, és a kollégájuk mesélte, hogy ő mennyire sajnálja őket, mert nem tudnak járni sem senkivel. A fönök egyszer kicsit megunta ezt a dolgot és külön épületbe helyezte őket - mert addig egy szobában dolgoztak, műszaki rajzolók voltak - onnantól kezdve viszont a telefont nem lehetett használni, mert mint egy képzeletbeli köldökzsinóron állandóan a telefonon lógtak és egymással beszéltek.
A másik egypetéjű ikerpár pedig a szomszédomban volt, ők is nagyon szép kislányok voltak, de hálistennek ők túl szegények voltak ahhoz, hogy mindig mindenben egyformán járjanak, az anyjuk különféle ruhákba öltöztette őket, és velük nem is volt később baj, bár érdekes módon mind a kettő táncosnő lett és ők is egy helyen dolgoztak jó ideig.

Ha ajánlhatom, nézz be a szülői munkaközösség "Neked is ikreid vannak?" topicjába, oda csupa kettes és hármasikres anyuka irogat, ők biztosan nagyon praktikus tanácsokat fognak tudni arra vonatkozóan, hogy hogyan pelenkázd, szoptasd, stb. őket...:-)

Egyébként gratulálok a kicsikhet!

Előzmény: sengavagyok (307)